Otkrijte osnovne koncepte tajlandske masaže i usvojite njezine temelje na našem tečaju za početnike.

Na tečaju ćete naučiti sve o položajima sen linija koje aktiviramo i balansiramo kombinacijom pritiska i istezanja.

Masaža ne mora biti zahtjevna, a kako biste mogli sigurno i dugotrajno masirati, štedeći snagu ruku i prstiju, pokazat ćemo Vam kako to činiti pravilno i u kojim položajima.

Slijede tehnike manipulacije tijela klijenata i demonstracija položaja u kojima se nalaze.

Zaključno utabavamo znanje sekvence koja služi kao temelj svim naprednijim pristupima.

Tečaj traje 4 vikenda, ukupno 60 sati poduke.

Više o školi ovdje

Već ste upoznati s osnovama? Utvrdite svoje znanje i dovedite ga na novu razinu.

Usvojite daljnje i kompleksnije pristupe tajlandskoj masaži i produbite svoje znanje o radu s tijelom na našem tečaju tajlandske masaže za napredne. Ovaj je tečaj nadahnut načinom na koji učitelj Pichest Boonthume radi masažu. Osmislio ga je nakon što se duboko ozlijedio prakticirajući tajlandsku masažu na klasičan tvrdi način. Ovaj pristup odlikuju opuštene pozicije terapeuta, lagani pritisak no duboki utisak, te postepen i polagan rad.

Koristeći svoje tijelo mudro i slušajući tijela naših klijenata, možemo uložiti minimalan napor kako bismo postigli iznimno snažne rezultate. Koristeći težinu našeg tijela i strukturu naših klijenata, možemo napraviti duboku masažu bez mišićne ili psihičke napetosti. To omogućuje praktikantu da radi cijeli dan bez umora ili ozljeda.

Tečaj traje 2 vikenda (30 sati poduke).

Draža Vam je privatna poduka?

Iskoristite priliku i naučite tajlandsku masažu 1 na 1 uz pomoć kvalificiranog i iskusnog učitelja tajlandske masaže.

Privatna poduka tajlandske masaže obuhvaća sve razine znanja, od osnova tajlandske masaže do naprednih pristupa i tehnika te rada s vrućim biljnim kompresama.

Po mogućnosti, povedite i prijateljicu ili prijatelja na kojem ćemo demonstrirati i vježbati - samo im recite da ih vodite na tajlandsku masažu.

Tko bi Vas odbio?