Komu je škola tajlandske masaže namijenjena?

Svim znatiželjnicima, formiranim maserima i fizioterapeutima željnim svježeg znanja i novih pristupa (tehnike Thai masaže vrlo se lako mogu ukomponirati u već postojeći način rada), kao i učiteljima yoge koji u svoje satove vole ubaciti malo masaže.

 

Što dobivate pohađanjem ovog seminara:

Bez obzira na to jeste li profesionalni maser ili samo želite pomoći svojim bližnjima, ovaj će Vam tečaj olakšati i približiti razumijevanje individualnih potreba ljudskog tijela.

Savladajte niz učinkovitih metoda i vještina koji će Vam omogućiti daljnji rad na sebi i pomoći Vam da podržite druge u nastojanju da žive sretan i ispunjen život.

Sve što Vam je za to potrebno su Vaše tijelo i Vaša suosjećajna pažnja.

Vještine koje ćete savladati:

 

- Umirite vlastiti um i tijelo

- Probudite suosjećajne namjere s kojima pristupamo masaži

- Prepoznajte indikacije i kontraindikacije u primjeni Thai masaže

- Naučite metode samo-masaže (s pomoćnim rekvizitima i bez)

- Savladajte pravilne položaje terapeuta tijekom tretmana kako biste dozvolili nesmetan tok energije od terapeuta prema primatelju te izbjegli umor i tenzije

- Savladajte tehnike masiranja u položaju na leđima, boku, trbuhu i u sjedećem položaju

- Upoznajte se s masažom trbuha i lica

Trenutačno nema organiziranih grupnih tečajeva tajlandske masaže no uvijek ste dobrodošli na individualnu poduku. Povedite modela, prijatelja, prijateljicu, supružnika, cimere, roditelje. S kime god vam je ugodno učiti i raditi. Cijena tečaja je ista kao i za grupno pohađanje (600 €), a dinamiku pohađanja i učenja dogovaramo kako nam paše!

PRIJAVE I INFORMACIJE:

Mail: info@thairoom-masaza.hr

Mob: 0915604648

Kako izgleda tečaj?