S ciljem da Vas dugoročno oslobodimo boli, cjelovitim Vas pristupom potičemo na rješavanje ne samo simptoma, već i uzroka fizičkih tegoba, ne bismo li postigli maksimalnu učinkovitost. Uklanjanje uzroka boli i napetosti možemo usporediti s otkrićem rješenja problema koji nas dugo muči.

Trenutak razrješenja često je popraćen iznenadnim osjećajem jasnoće, bistrine i lakoće. Jasno znamo kako smo došli tu gdje jesmo i kako svoju situaciju možemo popraviti. Nakon tog trenutka, situacija se mijenja, a problem prestaje biti problem.

U Thai Roomu se istražuje i traži taj moment spoznaje i jasnoće. Može biti riječ „samo” o otpuštanju napetosti iz tijela, ali može se dogoditi i dublja spoznaja o uzrocima te boli.

Izvještite se u masiranju i savladajte širok dijapazon tehnika tajlandske masaže od iskusnog terapeuta koji će Vam pomno i iscrpno prenijeti znanja o ovoj ljekovitoj vještini.

Naša se poduka kreće po stupnjevima znanja, počevši od osnovnih principa rada pa sve do naprednih tehnika.

Pratimo Vas u svakom koraku školovanja kako biste savladali sve što je potrebno za samostalan rad i tu smo za sva Vaša pitanja.

Ivan Starčević se bavi tajlandskom masažom više od 10 godina. Ono što je počelo kao želja za poboljšanjem vlastite svakodnevnice izraslo je u strast i radost. Tijekom godina, kontinuirano se educira u vještini tajlandske masaže kako sa domaćim učiteljima poput Davora Habera, tako gostujućim učiteljima (Bob Haddad, Howard Evans, Pichest Boonthumme).

Pored učenja tajlandske masaže, završio je školu yoge u Zenyoga centru. Praktičar je chan/zen meditacije te otac.

Živi i radi u Zagrebu.