Masiraju li kod vas tajlanđanke?

Kratko i jasno, ne. Thai Room je obiteljski obrt u kojem radi samo jedna osoba, ja osobno.

Što trebam ponijeti na masažu?

Pošto se Thai masaža tradicionalno radi na prostirci, preko odjeće, poželjno je da ponesete sa sobom ili dođete u laganoj pamučnoj odjeći koja ne ograničava raspon pokreta te čiste čarape.

Koju masažu odabrati?

Na stranici Ponuda/Tretmani su opisan sve masaže koje možete kod mene primiti. Iskustvo mi je pokazalo da se ljudi koji se prvi put susreću za Thai masažu najčešće odlučuju za Thai me up 60, masažu u trajanju od jednog sata.

Ukoliko imate ikakvih pitanja, slobodno me kontaktirajte.

Što moram napomenuti prilikom prve masaže?

Prije nego dođete razmislite i osvijestite kako se osjećate i što vas boli, koliko god se činilo beznačajnim i nevažni, zapamtite što više detalja. To mi pomaže da vaša masaža bude još bolja.

Obavezno nam napomenite ako ste imali nekakve ozljede, operacije ili slično te jeste li trudni ili imate menstruaciju.

Hoće li masaža boljeti?

Kvalitetna masaža mora malo boljeti. Ali nema panike! To nije jaka ili nepodnošljiva bol, ta bol je dobra bol. To bol u kojoj pronalazimo ugodu i možemo se opustiti. Nastojim uvijek naći tu granicu ugodne boli u svakom tretmanu.

Također, iako se potiče plemenita šutnja tijekom masaže, ukoliko je pritisak prebolan i neugodan, to slobodno kažite. Svako tijelo je drugačije i tako i reagira. Svakom se klijentu osobno prilagođavam, zato mi je važno da imamo dobru komunikaciju i da se ugodno osjećate.

Kako ću se osjećati nakon masaže?

Nakon masaže osjećati ćete se lakše, poletnije, duži 2 cm, odmornije, malo "ošamućeno"  i, najbitnije - bolje. Također, čest je osjećaj fizičkog i mentalnog umora pogotovo ako je masaža bila intenzivna. Taj umor je prolazan i posljedica je dubokog pokretanja energije u tijelu. Tijelu treba dopustiti kvalitetan odmor, bez TV-a i buke. Preporuča se topla i mirisna kupka te odmor nakon nje.

Thai masaža ne uzrokuje upale mišića

Koji je rok otkazivanja termina?

Svoj termin možete otkazati 24 sata prije bez ikakvih posljedica. No ukoliko ne otkažete na vrijeme ili se uopće ne pojavite niti javite, vaša će sljedeća masaža biti 50% skuplja.