Thai Room je više od salona za tajlandsku masažu. Smješten u blizini KBC-a Zagreb i  bolnice Jordanovac, ovdje se tajlandska masaža doživljava kao proces iscjeljenja i ozdravljenja. Kroz ritam pokreta, pritiska i istezanja, maser/praktičar s više od 10 godina iskustva, potiče klijenta na otpuštanje tjelesne napetosti. Kroz rad na tijelu indirektno se radi  na negativnim misaonim obrascima i stavovima koji se manifestiraju kao problemi na fizičkoj razini. Naime, pravo zdravlje ne dolazi samo uklanjanjem simptoma “bolesti”, nego tek rješavanjem dubljih uzroka.

Uklanjanje uzroka boli i napetosti možemo usporediti s otkrićem rješenja problema koji nas dugo muči. Trenutak razrješenja često je popraćen iznenadnim osjećajem jasnoće, bistrine i lakoće. Jasno znamo kako smo došli tu gdje jesmo i kako svoju situaciju možemo  popraviti. Nakon tog trenutka, situacija se mijenja, a problem prestaje biti problem.

U Thai Roomu se istražuje i traži taj moment spoznaje i jasnoće. Može biti riječ „samo” o otpuštanju napetosti iz tijela, ali može se dogoditi i dublja spoznaja o uzrocima te boli.

Thai Room nudi raznolik spektar masaža, ali ovdje ne morate biti samo pasivni primatelj! Ovdje možete i sami naučiti tehnike tajlandske masaže, počevši od osnovnih principa rada pa sve do prilično naprednih vještina. Također, možete doći na šalicu čaja i “čašicu razgovora” o bilo kojoj temi koja vas muči.

Do Thai Rooma možete doći vrlo lako, bilo javnim prijevozom bilo osobnim automobilom, a mjesta za parkiranje uvijek ima.

 

Ljudi koji nas prate

Ivan Starčević

je na svoj put sjedinjavanja uma i tijela krenuo prije 14 godina u Zagrebu. Njegov pristup je istovremeno dubok i opušten, zaustavlja se u poziciji koliko dugo treba te čini to iz položaja koje su ugodne trepeutu. Inspirira ga pronalaženje takvog načina bivanja u tretmanu i u životu. U svom radu vješto kombinira vruće biljne komprese i miofascijalni pristup dopuštajući klijentu da se uključi u proces samoizlječenja, opuštanjem i obnavljanjem. Iskustvo c'han (zen) meditacije koristi za osluškivanje dubljih potreba klijenta i kreiranje individauliziranih tretmana koji odgovaraju datom trenutku.

Na Ivanov stil rada utjecali su brojni majstori tajlandske masaže i srodnih terapeutskih disciplina, kao što su Saša Benić, Davor Haber, Pichest Boonthumme (Chiang Mai, Tajland), Bob Haddad, Howard Evans i Žarko Andričević (Budistički centar Zagreb).

Ukoliko želite saznati više o tretmanima i meni, slobodno se me kontaktirajte.