Thai me up 60min / 200kn

Opuštajuća masaža. Uravnotežuje energije u tijelu. Idealna za prvi dolazak.

Thai me up 90min / 290kn

Relaksirajuća i terapeutska masaža. Zbog duljeg trajanja, moguć je treapeutski rad na suptilnom tijelu. Omogućava primatelju da otpusti dubinske blokove i time oslobodi zakočenu energiju. Idealan spoj dinamičkog aspekta masaže i dubinskog rada.

Thai me up 120min / 380kn

Terapeutska masaža. Ovako duga masaža omogućava postepen i polagan ulazak u nafinije dijelove suptilnog tijela. Time se otvara mogućnost spoznavanja emotivnih uzroka fizičke boli te njihovo opuštanje. Terapeutska masaža ima veći naglasak na postupno produbljivanje pritiska i primateljevo otpuštanje blokada na koje se nailazi.

Vruće biljne komprese – 75 kn na već odabrani tretman

Kompresiranje jest masaža tijela vrućim herbalnim oblozima. Primjenjuje se na bilo koji dio tijela. Idealno sredstvo zagrijavanja i detoksikacije organizma. Jako pomaže pri otpuštanju zakočenih dijelova tijela. Potiče opuštanje dubokih mišića, cirkulaciju krvi i rad bubrega.

Više...

Rad na trbuhu / 400 kn

Duboki rad na trbuhu, sjedištu svih naših svjesnih i nesvjesnih emocija. Pristup je polagan, meditativan, a radi se na trbuhu i grudnom košu. Koristan pri bolu u donjim leđima, bolovima uzrokovanim neosvještenim emocijama. Zbog intenziteta rada, nije preporučljiv početnicima.

Kućna posjeta / 60kn

Dolazak u vaš dom