Thai me up 60, 90 ili 120 min – 200, 300 ili 400 kn

Tajlandske masaže različitih dužina trajanja. Što je masaža duža, više mogućnosti postoji za rad na dubljim slojevima tijela, otpuštanju dubokih napetosti, koje često niti ne primjećujemo u svakodnevnom životu. Kraće, 60 minutne masaže su izrazito povoljne za fokusirani rad na problematičnom dijelu tijela, ali je veća učestalost dolazaka potrebna. Sve se masaže jako lijepo upotpunjuju sa vrućim biljnim kompresama.

Masaža lica i ramenog svoda 30 min – 150kn

Opuštajuća masaža lica, vrata i ramenog svoda s uljima aromatičnog bilja.

Intuitive Thai 120-150min – 500kn

Intuitivna Thai masaža. Ne prati nikakvu propisanu formu niti sekvencu. Istražuje se trenutno stanje i pruža odgovor na njega. Intuicija je glavna vodilja i ona određuje što se, kako se i kada radi. Minimalna dužina trajanja jest 90 minuta, maksimalna 150 min.

Masaža abdomena – 400kn

Duboki rad na trbuhu, sjedištu svih naših svjesnih i nesvjesnih emocija. Pristup je polagan, meditativan, a radi se na trbuhu i grudnom košu. Koristan pri bolu u donjim leđima, bolovima uzrokovanim neosvještenim emocijama.

Vruće biljne komprese – 50kn na odabrani tretman

Kompresiranje jest masaža tijela vrućim herbalnim oblozima. Primjenjuje se na bilo koji dio tijela. Idealno sredstvo zagrijavanja i detoksikacije organizma. Jako pomaže pri otpuštanju zakočenih dijelova tijela. Potiče opuštanje dubokih mišića, cirkulaciju krvi i rad bubrega.

Više...

Kućna posjeta – 60kn

Dolazak u vaš dom