Thai me up 60min

Opuštajuća masaža. Uravnotežuje energije u tijelu. Idealna za prvi dolazak.

Thai me up 90min

Relaksirajuća i terapeutska masaža. Zbog duljeg trajanja, moguć je treapeutski rad na suptilnom tijelu. Omogućava primatelju da otpusti dubinske blokove i time oslobodi zakočenu energiju. Idealan spoj dinamičkog aspekta masaže i dubinskog rada.

Thai me up 120min

Terapeutska masaža. Ovako duga masaža omogućava postepen i polagan ulazak u nafinije dijelove suptilnog tijela. Time se otvara mogućnost spoznavanja emotivnih uzroka fizičke boli te njihovo opuštanje. Terapeutska masaža ima veći naglasak na postupno produbljivanje pritiska i primateljevo otpuštanje blokada na koje se nailazi.

Intuitive Thai

Intuitivna Thai masaža. Ne prati nikakvu propisanu formu niti sekvencu. Istražuje se trenutno stanje i pruža odgovor na njega. Intuicija je glavna vodilja i ona određuje što se, kako se i kada radi. Minimalna dužina trajanja jest 90 minuta, maksimalna 150 min.

Masaža abdomena

Duboki rad na trbuhu, sjedištu svih naših svjesnih i nesvjesnih emocija. Pristup je polagan, meditativan, a radi se na trbuhu i grudnom košu. Koristan pri bolu u donjim leđima, bolovima uzrokovanim neosvještenim emocijama. Zbog intenziteta rada, nije preporučljiv početnicima.

Kućna posjeta

Dolazak u vaš dom

Vruće biljne komprese

Kompresiranje jest masaža tijela vrućim herbalnim oblozima. Primjenjuje se na bilo koji dio tijela. Idealno sredstvo zagrijavanja i detoksikacije organizma. Jako pomaže pri otpuštanju zakočenih dijelova tijela. Potiče opuštanje dubokih mišića, cirkulaciju krvi i rad bubrega.

Više...