Thai room

THAI ROOM je mjesto u kojem možete dobiti priliku za susret sa samim sobom na fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj razini. Taj susret često zna biti vrlo intenzivan, ali uvijek donosi dobrobit za nas. Za to je potrebno samo malo volje i povjerenja u proces i nas same, u našu unutrašnju dobrotu. Uz to, Thai room je mjesto u kojem klijent ima vremena “doći”, opustiti i otpustiti sve tegobe koje nosi. Misija Thai Rooma jest promicanje osobnog razvoja, oslobađanje od negativnih obrazaca mišljenja i djelovanja te podrška neopisivoj lakoći življenja.

Uz primanje tretmana, ovdje možete primiti edukaciju o Thai masaži i yogi te savjetovanje za poboljšavanje kvalitete života.

Thai masaža je duboko relaksirajuća, a ujedno i vrlo terapeutska. Sastoji se od rada na energetskim (sen) linijama akupresurom i dovođenja tijela u yoga položaje u kojima se tijelo isteže i oslobađa napetosti. Zbog toga Thai masaža se još naziva i pasivna joga. Više o Thai masaži...

Za sve informacije možete se obratiti na mail ili telefon.

Ljudi koji nas prate

Ivan Starčević

je na svoj put sjedinjavanja uma i tijela krenuo prije 14 godina u Zagrebu. Njegov pristup je istovremeno dubok i opušten, zaustavlja se u poziciji koliko dugo treba te čini to iz položaja koje su ugodne trepeutu. Inspirira ga pronalaženje takvog načina bivanja u tretmanu i u životu. U svom radu vješto kombinira vruće biljne komprese i miofascijalni pristup dopuštajući klijentu da se uključi u proces samoizlječenja, opuštanjem i obnavljanjem. Iskustvo c'han (zen) meditacije koristi za osluškivanje dubljih potreba klijenta i kreiranje individauliziranih tretmana koji odgovaraju datom trenutku.

Na Ivanov stil rada utjecali su brojni majstori tajlandske masaže i srodnih terapeutskih disciplina, kao što su Saša Benić, Davor Haber, Pichest Boonthumme (Chiang Mai, Tajland), Bob Haddad, Howard Evans i Žarko Andričević (Budistički centar Zagreb).

Ukoliko želite saznati više o tretmanima i meni, slobodno se me kontaktirajte.