Što kad zabole leđa?!

Od svih tjelesnih boljki, bolna donja leđa su najčešća. Pored toga, izrazito bolna leđa nas mogu doslovce paralizirati, toliko da ne možemo ni ustati iz kreveta, a kamoli raditi ono što volimo. Kvaliteta života nam izrazito padne te svaki i najmanji korak ili pomak boli. Bolna leđa su prirodna pojava i dio su našeg genetskog nasljeđa. Loše držanje te stres (fizički i psihološki) igraju veliku ulogu u nastajanju bolova u donjim leđima.

Što u tim trenucima možemo učiniti? Analgetici su mnogima prva pomoć no oni nas mogu otupiti te im se dugoročna primjena ne preporuča. Vježbanje je dobro no kada nas boli čak i ono nije preporučeno. Ležanje u krevetu, iako je često preporučeno kao jedina stvar koju možemo činiti, nije dovoljno dobro, jer je teško pronaći položaj u kojem se donja leđa opuštaju.

Na ovoj radionici istraživati ćemo kako možemo sami sebi olakšati bolove kroz pozicije opuštanja, samomasaže te laganih vježbi jačanja mišića. Ovaj je pristup proaktivan i daje nam znanje i vještinu kako si pomoći. Primjenom ovog pristupa dva puta dnevno umanjiti ćemo si bolove kroz vrlo kratko vrijeme. Također, ovaj je pristup vrlo lako primjeniti u masaži kada naše klijente bole leđa.
Radionica je otvorena svima.

Moje ime je Ivan Starčević i bavim se tajlandskom masažom preko deset godina. Samomasažu sam otkrio u trenutcima kada sam patio od tjelesnih bolova koje nisam uspijevao riješiti odlaskom na masažu. Koristeći vlastito znanje i intuiciju, otkrio sam da uz pomoć rekvizita poput teniskih loptica i yoga remena mogu olakšati vlastite bolove. Kronične napetosti i bolove uspješno sam sebi rješavam, a iskustvo samopomoći me naučilo kako i klijentima kroz masažu pomoći efikasnije i trajnije.

Više o meni i masažama možete pronaći upravo na ovim stranicama. Kontaktirati me možete ovdje!

 

INFORMACIJE O RADIONICI:

Radionica će se održati 13.03.2021 od 12 do 18h
Cijena: 500kn. Depozit je obavezan u iznosu od 200kn.
PRIJAVE I INFORMACIJE:
Mail: info@thairoom-masaza.hr
Mob: 0915604648
Broj sudionika tečaja ograničen je na 4 kako bismo se svakom polazniku mogli podrobno posvetiti. Molimo Vas, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.