Radionica se sastoji od dva dijela, a u prvom će doula Sanja Bukač Štritof dijelu govorit o opuštanju kroz trudnoću i kreiranju smirene i opuštene atmosfere. Poučiti će nas pojedinačno opuštati dijelove tijela te primijeniti naučeno kada porođaj krene.

Svaka mama ima svoje potrebe. Budući da su sve mame različite, neke će se za vrijeme trudova smiriti u tihoj i opuštajućoj atmosferi, dok će drugima više odgovarati pokret, voda ili topli oblog; zauzimanje položaja, gibanje ili šetnja. Naučit ćemo i kako nam zauzimanje određenih položaja može pomoći u smanjenju bolova pri porodu, a zatim ćemo savladati i četiri vrste vježbi disanja za svaku od porođajnih faza.

Tate ćemo istodobno iznavigirati kako bi po završetku tečaja točno znali što im je činiti kako bi kreirali mirnu i opuštajuću porođajnu atmosferu.

BONUS

Masaža međice, na koji način partneri i same trudnice mogu masirati međicu, koji položaj zauzeti i kako se masaža pravilno radi…

prenatalna masaža, masaža za trudnice

U drugom dijelu radionice Ivan će govoriti o masaži trudnice i pritom pokazati kojim će se masažnim tehnike tate koristiti kako bi pomogli rodilji kroz porođaj.

Budućim tatama masaža omogućava aktivniju ulogu u trudnoći i na porodu ulazeći u prisan fizički kontakt sa svojom partnericom, u mogućnosti su ublažiti njezine bolove te joj donijeti ugodu.

Masaža je neobično lijep i pouzdan suputnik kroz trudnoću. Osjetilom dodira, koje se kod ljudi razvija prvo, u stanju smo umiriti tijelo i um, olakšati napetosti i bol te se međusobno povezati.

Masirat ćemo stopala, donja leđa, ramena i lice služeći se jednostavnim tehnikama pripreme za porod i podršku u samoj rađaoni. Tehnike su prilagođene svakoj razini znanja i primjenjive tijekom cijele trudnoće.

Održite li ovakav oblik fizičke prisnosti s Vašom partnericom i nakon same trudnoće, bit će Vam neizmjerno zahvalna.

Ja sam doula Sanja Bukač Štritof, majka sam troje djece, supruga, kći i prijateljica. Bavim se trudnicama i aktivna sam Doula od 2014. godine. Trudnicama sam podrška kroz trudnoću, na porodu i u danima babinja.

Na grupnim interaktivnim radionicama i individualno trudnice, rodilje i njihove partnere pripremam za lijepo iskustvo rađanja i ugodne dane majčinstva. Tijekom poroda mamama pružam psihičku, emotivnu i fizičku podršku. Nakon poroda obitelj posjećujem u danima majčinstva, te pomažem savjetom i toplom riječi.

Više o meni na mojoj webstranici ili me jednostavno kontaktirajte putem emaila sanjadoula1@gmail.com ili telefonom na 098/782801.

Moje ime je Ivan Starčević i bavim se tajlandskom masažom više od deset godina. Od samog početka svojeg rada masiram i trudnice. Otac sam trogodišnje Matilde i njezinu je mamu sam masirao tijekom čitave trudnoće, kao i na porodu.

Iz prve ruke posvjedočiti ću na koji je način mojoj ženi masaža pomogla u smirivanju leđnih i ramenih bolova, olakšala joj san i uspješno uklonila zabrinutost.

Više o meni i masažama možete pronaći upravo na ovim stranicama. Kontaktirati me možete ovdje!

 

INFORMACIJE O RADIONICI:

Radionica je namijenjena: budućim roditeljima, pojedinačno ili u paru.

Lokacija: online, iz udobnosti vlastitog doma, po prijavi primiti ćete mail sa uputama za spajanje.

Termin radionice: utorak, 24. studeni 2020. od 17 30 do 19 30 sati

Trajanje radionice: 2 sata

Cijena radionice: 300 kn po paru/trudnici

Edukatori: Doula Sanja Bukač Štritof i Ivan Starčević, Thairoom-masaža

PRIJAVE:

Doula Sanja Bukač Štritof

Mail: sanjadoula1@gmail.com

Mob: 098/782801

Uplate na račun: HR2523400091160409421

Ivan Starčević, Thairoom-masaža

Opis plaćanja: spremni za porod

Veselimo se susretu!