Tečaj Thai masaže / 60 sati poduke / 3000kn

Puni tečaj Thai masaže. Na tečaju obrađujemo sve pozicije klijenta, a to su: leđna, bočna, trbušna te sjedeća. Učimo položaje sen linija u tim pozicijama koje aktiviramo i balansiramo kombinacijom pritiska i istezanja. Detaljno obrađujemo teoriju sen linija, karakteristike pojedinih linija te koje tjelesne poteškoće možemo ublažiti njihovim tretiranjem. Detaljno uvježbavamo svaku tehniku tako da ih znamo napamet usred noći. Veliki naglasak jest na namjeri s kojom radimo. Na tečaju ćemo razgovarati o suosjećanju i prijateljstvu koje nastojimo probuditi prema svim bićima. Masaža jest polazna točka za takav princip življenja. Tečaj traje 4vikenda, ukupno 60 sati poduke. Osiguran jest vegetarijanski ručak te skripta za rad.

Više...

Individualna poduka / 600kn po danu

Poduka Thai masaže 1 na 1. Otvoreno za sve razine znanja, od osnova tajlandske masaže do naprednih pristupa i tehnika.

Više...

Osjećanje i intuicija u terapijskom radu / 14 sati poduke / 1000kn

Radionica namijenjena praktičarima manualne terapije. Na radionici ćemo osluškivati sami sebe i drugoga ne bi li pronašli pravi pristup, onaj pristup koji je potrebna za opuštanje i transformaciju. Pokušati ćemo osjetiti emotivne uzorke fizičke boli i napetosti te ih adresirati kroz dodir. Mjesta gdje nema napetosti će nam biti uporišta za integraciju. Na neki način mogli bismo reći da ćemo dati emotivnu dijagnozu naših klijenata i to će nam biti nit vodilja u radu. Kroz manualni rad ćemo dati naš odgovor na to stanje. Naglasak u radu je na pažnji i namjeri s kojom pristupamo i kako se ta namjera očituje u našem dodiru i pritisku. Namijenjena svim praktičarima manualne terapije.

Više..

Vrat, ramena, leđa – potpuni početnici / 12 sati poduke / 850kn

Bolovi u vratu, ramenima te leđima su najčešći bolovi s kojima se ljudi u današnjem vremenu susreću, što zbog stresa, što zbog sjedilačkog načina života. Namjera ove radionice jest naučiti polaznike jednostavnim, a učinkovitim vježbama i masažnim tehnikama koje olakšavaju te bolove. Nikakvo predznanje nije potrebo, samo želja i volja za učenjem. U drugom dijelu radionice simulirati ćemo realne uvjete, na primjer, kada osoba sjedi na stolici, leži na kauču, sjedi na kauču itd. te ćemo istraživati različite smjerove primjene naučenih tehnika.

Vise...
Minimalni broj polaznika : 2