Tečaj Thai masaže / 60 sati poduke / 3000kn *

Puni tečaj Thai masaže. Na tečaju obrađujemo sve pozicije klijenta, a to su: leđna, bočna, trbušna te sjedeća. Učimo položaje sen linija u tim pozicijama koje aktiviramo i balansiramo kombinacijom pritiska i istezanja. Detaljno obrađujemo teoriju sen linija, karakteristike pojedinih linija te koje tjelesne poteškoće možemo ublažiti njihovim tretiranjem. Detaljno uvježbavamo svaku tehniku tako da ih znamo napamet usred noći. Veliki naglasak jest na namjeri s kojom radimo. Na tečaju ćemo razgovarati o suosjećanju i prijateljstvu koje nastojimo probuditi prema svim bićima. Masaža jest polazna točka za takav princip življenja. Tečaj traje 4vikenda, ukupno 60 sati poduke. Osiguran jest vegetarijanski ručak te skripta za rad.

Više...

Vikend radionica Thai masaže / 15 sati poduke / 1500kn

Radionica za osobe koje zanima manualne terapije i koji bi se njime bavili amaterski, za pomoći prijateljima, rodbini. Ona je i dobar početak za one koji bi se i dalje htjeli educirati za profesionalne vode. Na radionici ćemo proći dvije najčešće pozicije u kojima se klijent nalazi, a to su leđna i trbušna. Teorijski i praktično ću Vas upoznati sa energetskim linijama i njihovim tokovima kroz tijelo, načina na koji ih se tretira te mnogim istezanjima. Također obraditi ćemo dnevnu praksu samog terapeuta (samo-masaža, meditacija, rastezanje i razgibavanje), dovođenje u sklad prehrane i spavanja te općenito skladnijeg življenja.

Više...

Vrat, ramena, leđa – potpuni početnici / 14 sati poduke / 1300kn

Bolovi u vratu, ramenima te leđima su najčešći bolovi s kojima se ljudi u današnjem vremenu susreću, što zbog stresa, što zbog sjedilačkog načina života. Radionica namijenjena svima koji žele naučiti jednostavne i efektivne tehnike masaže za otklanjanje boli u području vrata, ramena i leđa. Učiti ćemo tehnike i vježbe kojima možemo pomoći sebi, ali tehnike masaže kojima možemo pomoći drugome. U drugom dijelu radionice primijeniti ćemo naučeno u simuliranim realnim uvjetima npr na stolici, kauču i slično.

Vise...

Osjećaj za feeling – korištenje osjećaja i intuicije u manualnoj terapiji / 14 sati poduke / 1300kn

Radionica namijenjena praktičarima manualne terapije. Na radionici ćemo osluškivati sami sebe i drugoga ne bi li pronašli pravi pristup, onaj pristup koji je potrebna za opuštanje i transformaciju. Pokušati ćemo osjetiti emotivne uzorke fizičke boli i napetosti te ih adresirati kroz dodir. Mjesta gdje nema napetosti će nam biti uporišta za integraciju. Na neki način mogli bismo reći da ćemo dati emotivnu dijagnozu naših klijenata i to će nam biti nit vodilja u radu. Kroz manualni rad ćemo dati naš odgovor na to stanje. Naglasak u radu je na pažnji i namjeri s kojom pristupamo i kako se ta namjera očituje u našem dodiru i pritisku. Namijenjena svim praktičarima manualne terapije.

Više..
Minimalni broj polaznika : 2
* za troje ili više polaznika, cijena je 2500kn