Pravila privatnosti

 

Thai Room se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema u vezi s upotrebom vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na info@thairoom-masaza.hr i rado ćemo vam pomoći. 

Korištenjem ove web stranice ili / i naših usluga, pristajete na obradu vaših osobnih podataka kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.

Sadržaj

 1. Definicije korištene u ovom pravilu

 2. Načela zaštite podataka koje slijedimo

 3. Koja su vaša prava u vezi s vašim osobnim podacima

 4. Koje osobne podatke prikupljamo o vama

 5. Kako koristimo vaše osobne podatke

 6. Tko drugi ima pristup vašim osobnim podacima

 7. Kako osiguravamo vaše podatke

 8. Informacije o kolačićima

 9. Podaci za kontakt

Definicije

Osobni podaci – sve informacije koje se odnose na identificiranu ili prepoznatljivu fizičku osobu. Obrada – svaka operacija ili skup operacija koji se izvode na Osobnim podacima ili na skupima Osobnih podataka. Subjekt podataka – fizička osoba čiji se Osobni podaci obrađuju. Dijete – fizička osoba mlađa od 16 godina. Mi / mi (kapitalizirani ili ne)

Načela zaštite podataka

Obećavamo da ćemo slijediti sljedeće principe zaštite podataka:

 • Obrada je zakonita, pravična, transparentna. Naše aktivnosti obrade imaju zakonite osnove. Uvijek smatramo vaša prava prije obrade osobnih podataka. Na zahtjev ćemo vam pružiti podatke u vezi s obradom.

 • Obrada je ograničena na svrhu. Naše aktivnosti obrade odgovaraju namjeni u koju su prikupljeni osobni podaci.

 • Obrada se vrši s minimalnim podacima. Prikupljamo i obrađujemo samo minimalnu količinu Osobnih podataka koja je potrebna u bilo koju svrhu.

 • Obrada je ograničena vremenskim razdobljem. Nećemo pohranjivati ​​vaše osobne podatke duže nego što je potrebno.

 • Dat ćemo sve od sebe da osiguramo točnost podataka.

 • Dat ćemo sve od sebe da osiguramo cjelovitost i povjerljivost podataka.

Prava korisnika podataka

Subjekt podataka ima sljedeća prava:

 1. Pravo na informacije – što znači da morate imati pravo da znate da li se vaši osobni podaci obrađuju, koji se podaci prikupljaju, odakle se dobijaju i zašto i od koga se obrađuju.

 2. Pravo na pristup – znači imate pravo pristupa podacima prikupljenim od / o vama. To uključuje vaše pravo da zatražite i dobijete kopiju vaših osobnih podataka.

 3. Pravo na ispravljanje – znači imate pravo zatražiti ispravku ili brisanje vaših osobnih podataka koji su netočni ili nepotpuni.

 4. Pravo na brisanje – što znači da u određenim okolnostima možete zatražiti brisanje vaših Osobnih podataka iz naše evidencije.

 5. Pravo na ograničavanje obrade – znači tamo gdje se primjenjuju određeni uvjeti, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka.

 6. Pravo na prigovor na obradu – što znači da u određenim slučajevima imate pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka, na primjer u slučaju izravnog marketinga.

 7. Pravo na prigovor na automatiziranu obradu – znači imate pravo prigovora na automatiziranu obradu, uključujući profiliranje; te da se ne podliježe odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi. Ovo pravo možete ostvariti kad god postoji rezultat profiliranja koje proizvodi pravne učinke koji se tiču ili značajno utječu na vas.

 8. Pravo na prenosivost podataka – imate pravo dobiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom obliku ili, ako je to izvedivo, kao izravan prijenos s jednog procesora na drugi.

 9. Pravo na podnošenje žalbe – u slučaju da odbijemo vaš zahtjev u okviru Prava pristupa, pružit ćemo vam razlog zašto. Ako niste zadovoljni načinom postupanja s vašim zahtjevom, kontaktirajte nas.

 10. Pravo na pomoć nadzornog tijela – što znači da imate pravo na pomoć nadzornog tijela i pravo na druga pravna sredstva poput zahtjeva za naknadu štete.

 11. Pravo na povlačenje pristanka – imate pravo povući bilo koji pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

Podaci koje prikupljamo

Informacije koje ste nam pružili Ovo bi mogla biti vaša adresa e-pošte, ime, adresa za naplatu, kućna adresa itd. – uglavnom podaci koji su potrebni za isporuku proizvoda / usluge ili za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva s nama. Spremamo podatke koje nam dostavite kako bismo mogli komentirati ili obavljati druge aktivnosti na web mjestu. Ove informacije uključuju, na primjer, vaše ime i adresu e-pošte.

Podaci se automatski prikupljaju o vama To uključuje informacije koje se automatski pohranjuju u kolačiće i druge alate za sjednice. Na primjer, informacije o vašoj košarici, vaša IP adresa, vaša povijest kupovine (ako postoje) itd. Te se informacije koriste za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva. Kada koristite naše usluge ili pregledavate sadržaj naše web stranice, vaše aktivnosti mogu se zabilježiti.

Informacije naših partnera Prikupljamo podatke od naših pouzdanih partnera s potvrdom da imaju zakonski osnovu za dijeljenje tih podataka s nama. Ovo su ili podaci koje ste im izravno pružili ili koje su o vama prikupili na drugim pravnim osnovama.

Javno dostupne informacije Možda ćemo prikupiti podatke o vama koji su javno dostupni.

Kako koristimo vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke koristimo za:

 • pružiti našu uslugu za vas. To uključuje, na primjer, registraciju vašeg računa; pružanje ostalih proizvoda i usluga koje ste zatražili; pružiti vam promotivne artikle na vaš zahtjev i komunicirati s vama u vezi s tim proizvodima i uslugama; komuniciranje i interakcija s vama; te vas obavijestiti o promjenama bilo koje usluge.

 • poboljšati vaše iskustvo kupca;

 • ispuniti obvezu prema zakonu ili ugovoru;

Vaše osobne podatke koristimo na legitimnim osnovama i / ili uz vaš pristanak.

Na osnovu sklapanja ugovora ili ispunjavanja ugovornih obveza, obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • da vas identificiram;

 • pružiti vam uslugu ili vam poslati / ponuditi proizvod;

 • komunicirati bilo za prodaju ili fakturiranje;

Na temelju legitimnog interesa obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • da vam pošaljemo personalizirane ponude * (od nas i / ili naših pažljivo odabranih partnera);

 • administrirati i analizirati našu bazu klijenata (ponašanje i povijest kupovine) kako bismo poboljšali kvalitetu, raznolikost i dostupnost proizvoda / usluga koji se nude / pružaju;

 • voditi upitnike koji se odnose na zadovoljstvo klijenata;

Sve dok nas niste obavijestili o drugom, smatramo da vam zakonski interes nudi proizvode / usluge slične ili slične vašoj povijesti kupnje / pregledavanja.

Uz vaš pristanak obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • da vam šalju biltene i ponude za kampanje (od nas i / ili naših pažljivo odabranih partnera);

 • u druge svrhe, tražiti ćemo vaš pristanak;

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo ispunili obveze koje proizlaze iz zakona i / ili koristimo vaše osobne podatke za mogućnosti koje pruža zakon. Pridržavamo pravo anonimiziranja prikupljenih osobnih podataka i korištenja bilo kojih takvih podataka. Koristit ćemo podatke izvan okvira ovog Pravila samo ako su anonimni. Spremamo vaše podatke o naplati i druge podatke prikupljene o vama onoliko dugo koliko su potrebni za računovodstvene svrhe ili druge obveze koje proizlaze iz zakona, ali ne duže od 3 godine.

Vaše osobne podatke možemo obraditi u dodatne svrhe koje ovdje nisu navedene, ali kompatibilne su s izvornom svrhom u koju su podaci prikupljeni. Da bismo to učinili, pobrinut ćemo se da:

 • veza između svrhe, konteksta i prirode Osobnih podataka pogodna je za daljnju obradu;

 • daljnja obrada ne bi naštetila vašim interesima i

 • postojala bi odgovarajuća zaštitna mjera za obradu.

Obavijestit ćemo vas o svim daljnjim obradama i svrhama.

Tko drugi može pristupiti vašim osobnim podacima

Ne dijelimo vaše osobne podatke s nepoznatim osobama. Osobni podaci o vama u nekim se slučajevima daju našim pouzdanim partnerima kako bismo vam omogućili pružanje usluge ili poboljšali vaše korisničko iskustvo.

Radimo samo s partnerima za obradu koji su u mogućnosti osigurati odgovarajuću razinu zaštite vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke otkrivamo trećim osobama ili javnim službenicima kada smo na to zakonski dužni. Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim osobama ako ste pristali na njih ili ako postoje drugi pravni razlozi za njih.

Kako osiguravamo vaše podatke

Trudimo se da vaše osobne podatke čuvamo. Za komunikaciju i prijenos podataka (poput HTTPS-a) koristimo sigurne protokole. Koristimo anonimno i pseudonimizirano gdje je to prikladno. Pratimo naše sustave radi mogućih ranjivosti i napada.

Iako se trudimo, ne možemo jamčiti sigurnost informacija. Ipak obećavamo da ćemo obavijestiti odgovarajuća tijela o kršenju podataka. Također ćemo vas obavijestiti ako postoji prijetnja vašim pravima ili interesima. Učinit ćemo sve što razumno možemo kako bismo spriječili kršenje sigurnosti i pomogli vlastima u slučaju bilo kakvih kršenja.

Ako imate račun kod nas, imajte na umu da svoje korisničko ime i lozinku morate čuvati u tajnosti.

Djeca

Ne namjeravamo prikupiti ili svjesno prikupiti podatke od djece. Našim uslugama ne ciljamo djecu.

Kolačići i druge tehnologije koje koristimo

Koristimo kolačiće i / ili slične tehnologije za analizu ponašanja kupaca, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika i za prikupljanje podataka o korisnicima. To se radi kako bi se vaše iskustvo s nama personaliziralo i poboljšalo.

Kolačić je malena tekstualna datoteka pohranjena na vašem računalu. Kolačići spremaju informacije koje se koriste kako bi web stranice radile. Samo mi možemo pristupiti kolačićima kreiranim na našoj web stranici. Kolačiće možete kontrolirati na razini preglednika. Odabir onemogućivanja kolačića može vas ometati u korištenju određenih funkcija.

Koristimo kolačiće u sljedeće svrhe:

 • Potrebni kolačići – ovi su kolačići potrebni kako biste mogli koristiti neke važne značajke na našoj web stranici, kao što je prijava. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve osobne podatke.

 • Kolačići funkcionalnosti – ovi kolačići pružaju funkciju koja upotrebu naše usluge čini praktičnijom i omogućava pružanje više personaliziranih funkcija. Na primjer, one se mogu sjetiti vašeg imena i e-pošte u obrascima za komentare, tako da te podatke nećete morati sljedeći put ponovo unositi prilikom komentiranja.

 • Analitički kolačići – ovi se kolačići koriste za praćenje korištenja i učinkovitosti naših web stranica i usluga

 • Reklamni kolačići – ovi se kolačići koriste za isporuku reklama koje su relevantne za vas i vaše interese. Pored toga, one se upotrebljavaju za ograničavanje broja prikaza oglasa. Obično ih se stavlja na web mjesto putem reklamnih mreža uz dozvolu operatera. Ovi kolačići pamte da ste posjetili web mjesto i te se informacije dijele s drugim organizacijama poput oglašivača. Često ciljni ili oglašivački kolačići bit će povezani s funkcionalnostima web mjesta koje pruža druga organizacija.

Možete ukloniti kolačiće pohranjene u vašem računalu putem postavki preglednika. Alternativno, možete kontrolirati neke kolačiće treće strane pomoću platforme za poboljšanje privatnosti. Za više informacija o kolačićima posjetite allaboutcookies.org .

Google Analytics koristimo za mjerenje prometa na našoj web stranici. Google ima svoja pravila o privatnosti koja možete pregledati ovdje . Ako želite isključiti praćenje putem usluge Google Analytics, posjetite stranicu za odustajanje od usluge Google Analytics .

Podaci za kontakt

Thai Room masaža, obrt za usluge

Suhopoljski put 2, 10000 Zagreb

+385 91 5604648

info@thairoom-masaza.hr

Promjene ove politike o privatnosti

Pridržavamo si pravo na izmjene ovih Pravila o privatnosti. Zadnja izmjena je izvršena 5. ožujka 2020. godine.