Tajlandska masaža, cca 60 min – 250 kn

Tajlandska masaža kraćeg vremena trajanja odličan je način upoznavanja sa ovakvom vrstom masaže. Prosječno traje 60 min no katkada je potrebno malo i produžiti!

Više...

Prenatalna tajlandska masaža, cca 75 min – 300 kn

Tajlandska masaža za trudnice i rodilje. Olakšava napetosti i neugodnosti koje nastaju hormonalnim, mišićnim i emotivnim promjenama u tijelu majke rastom djeteta. Pristup je općenito vrlo blag i opuštajući. Ukoliko postoji specifični problem, poput nesanice, utrnuća udova i slično, molim napomenite to prilikom javljanja!

Više...

Tajlandska masaža, cca 90 min – 350 kn

Tajlandska masaža cijelog tijela. Tijek masaže ovisi o trenuntnim potrebama pojedinca te može poprimiti opuštajući karakter i/ili izrazito terapeutski karakter. Uobičajeno je da se u masaži prožimaju oba aspekta, opuštajući i terpautski. Tretman traje onoliko koliko je potrebno da se napravi sve što je potrebno. U prosjeku je to oko 90 min no može trajati i 2 sata!

Više...

Masaža abdomena: Chi Nei Tsang – 350 kn

Najčešći oblik abdominalne masaže je Chi Nei Tsang (CNT), svojevrsni blend kineske i tajlandske masaže. Tijekom masaže, pritiskom na akupresurene točke otpuštamo napetost i čvorove u abdomenu uzrokovane negativnim emocijama, prekomjernim radom, nedaćama te omogućujemo lagan protok energije.

Masaža abdomena: Duboki rad na psoasu – 350 kn

Uz Chi Nei Tsang, postoji i fokusiranija masaža psoasa i donjeg abdomena. U njoj, glavna namjera je otpustiti napetosti iz psoasa. Otpuštanjem napetosti u psoasu, otpuštamo bol u leđima, zdjelici, stražnjici i nogama.

Detox pluća – 350 kn

Masaža usmjerena na grudi, prsni koš, ramena i vrat. U njoj pritiskom i pokretom unosimo život u međurebrene mišiće i otpuštamo napetosti koje nesvjesno tamo gomilamo. Pratimo međurebrene mišiće od prsne kosti do kralježnice i nepropuštamo niti milimetar! Zbog sjedilačkog načina života i općenite pogrbljenosti, preporuča se svima, a posebno je blagotvoran osobama s dišnim poteškočima (astma) te pušačima i onima koji se te navike pokušavaju riješiti. Trajanje tretmana je 90-120 min.

Masaža vrućim biljnim kompresama – 400 kn

Kompresiranje jest masaža cijelog tijela vrućim biljnim oblozima. Idealno sredstvo zagrijavanja i detoksikacije organizma. Jako pomaže pri otpuštanju zakočenih dijelova tijela. Potiče opuštanje dubokih mišića, cirkulaciju krvi i rad bubrega. Obloge možemo primijeniti ili preko odjeće ili na golu kožu.

Više...

Poklon bon – 300 kn

Idealan poklon za vaše prijatelje, poslovne i ljubavne partnere!

Paket Thai me up masaža – 1200 kn

4 tretmana tajlandske masaže u 4 tjedna ili 30 dana.