Masaža za vaša stopala koja nas neumorno iz dana u dan podržavaju na zemlji. U masaži dotičemo refleksne zone koje osim samih stopala imaju učinak i na ostatak tijela.

Naručite se

Ovo je masaža koja se izvodi na stolu i zapravo je kombinacija tajlandske i uljne masaže. Noge ostaju obučene i na njima se izvode klasične tehnike tajlandske masaže poput pritisaka, mobilizacije i istezanja, dok se leđa masiraju aromatičnim uljima. Nit vodilja jest intuicija i osjet pod prstima, ali se i primjenjuju prilagođene tehnike tajlandske masaže pogodne za rad s uljima.

Naručite se

Tradicionalna masaža jest drevna vještina na koju su utjecala indijska, kineska znanja te znanja drevnih stanovnika Tajlanda. Uobičajeno jest da masaža započinje masažom stopala te da se postepeno energija potiče prema glavi. Tijekom tretmana, maser koristi akupresuru stimulirajući protok energije kroz energetske kanale, istezanja nalik yoga asanama te razne tehnike kako bi Vam olakšao tegobe i doveo Vas u duhovnu i fizičku ravnotežu.

Naručite se

Ova je masaža prilagođena osobama kojima u tradicionalnoj tajlandskoj masaži potrebno malo više istezanja. Sportaši i rekreativci posebno mogu uživati u ovom tretmanu zbog učinaka pasivnog istezanja, a nefleksibilne osobe mogu povećati svoju fleksibilnost. Masaža prije aktivnosti može poslužiti kao dinamičko zagrijavanje, a nakon aktivnosti posebno je učinkovita u opuštanju i ubrzavanju oporavka, smanjujući količinu mliječne kiseline.

Naručite se

Bilo da vas bole leđa, vrat, ramena, ruke, koljena ili noge, terapijska tajlandska masaža je rješenje za vaše probleme. Masaža usmjerena na otklanjanje simptoma i uzroka bol, usmjerena na dio tijela koji vas boli. Koristeći akupresurne rutine samostana Wat Po, cilj masaža jest osjetno smanjenje neugode, otklananje blokada te povećanje raspona pokreta bolnog dijela tijela. Iskustvo nam je pokazalo da se poboljšanje osjeti već nakon prvog tretmana.

Naručite se

Tajlandske biljne komprese se koriste za ublažavanje boli i upala otvaranjem pora kože i prenošenjem topline bilja na mišiće, zglobove i energetske linije. Terapija vrućim kompresama pomaže u usklađivanju i opuštanju tijela, popuštanju blokada energije i ubrzavanju iscjeljenja ožiljaka. Opuštaju mišiće i potiču cirkulaciju krvi i protok energije. Moćna kombinacija topline i ljekovitog bilja pomaže smanjiti bol, povećati limfnu drenažu i uvjetovati kožu. Masaža se radi ili na kožu ili preko odjeće.

Naručite se

Taoistička Chi Nei Tsang masaža jest masaža abdomena kojom opuštamo napetosti dubokog mekog tkiva oko unutarnjih organa. Time potičemo rad unutarnjih organa. Masaža detoksificira, potiče imunitet, cirkulaciju limfe i krvi.  Otpuštanjem napetosti iz mekog tkiva abdomena potičemo uspravnije držanje. Chi Nei Tsang je posebno dobar za otklanjanje boli u donjim leđima, ramenim i vratu koje su uzrokovane neravnotežom stopala i kukova. Iako masiramo samo abdomen, blagotvorni efekt se osjeća u cijelom tijelu.

Naručite se

Psoas je jedan od mišića područja centra koje je sazdano od grupe mišića koji obavijaju kralježnicu sa svrhom da ju stabiliziraju i drže u balansu. Najznačajnija funkcija psoasa jest integralna povezanost trupa i noge. Kada nam psoasi nisu u ravnoteži, niti su nam kukovi niti noge u ravnoteži. To može dovesti do kornične boli u donjim leđima te išijasa. Masaža psoasa dovodi do ravnoteže u zdjelici i uklanjanja boli u donjim leđima. Iako intenzivna, poslije se osjećamo poput malog djeteta.

Naručite se

Masaža usmjerena na grudi, prsni koš, ramena i vrat. U njoj pritiskom i pokretom unosimo život u međurebrene mišiće i otpuštamo napetosti koje nesvjesno tamo gomilamo. Pratimo međurebrene mišiće od prsne kosti do kralježnice i nepropuštamo niti milimetar! Zbog sjedilačkog načina života i općenite pogrbljenosti, preporuča se svima, a posebno je blagotvoran osobama s dišnim poteškočima (astma) te pušačima i onima koji se te navike pokušavaju riješiti. Ubrzava oporavak nakon preboljenog COVID-19!

Naručite se

Postoji nešto specijalno kada smo u prisutnosti trudnica. Potpuno su svjesne novog života koji se u njima razvija. Veliko je zadovoljstvo i radost masirati trudnice. Vrlo su zahvalne i čarobno je vidjeti koliko je tajlandska masaža efikasna za većinu trudničkih tegoba i koliko brzo djeluje. Tajlandska masaža je idealna masaža za trudnice. Akupresurni rad po linijma, nježne rotacije i kompresije, mobilizacije zglobova, a pogotovo isteznja su točno ono što trudnicama treba.

Naručite se

Terapijski tretman u 2 susreta. Prilikom prvog susreta, fokus je na donjem dijelu tijela, nogama i naročito kukovima. Drugi susret je 3 dana nakon prvoga i u njemu se koncentriramo na leđima, prsima, ramenima, glavi i vratu.

Naručite se

 

 

Opuštajuća i aromatična masaža lica, vrata,ramenog svoda i vlasišta. Vrlo efikasna za glavobolje i migrene i opuštanje očiju od prekomjernog rada za računalom.

Naručite se

 

 

Bars Pristupi svijesti su 32 točke na glavi koje laganim dodirom, bez napora i lako oslobađaju sve što vas sprječava da osjećate radost i lakoću u svom životu.

Te točke sadrže sve misli, ideje, uvjerenja, osjećaje i razmatranja koja ste pohranili. Ovo je prilika da pustite sve!

Naručite se

 

 

Emmett tehnika je neninvanzivna, blaga i učinkovita tehnika za otpuštanje boli i neugode. Ona podrazumijeva primjenu laganih pritisaka na Emmett točke, mjesta koja su preklapanja senzornih i mišićnih točaka.

Emmett tehnikom aktiviraju se pohranjeni nepravilni uzorci pokretanja i/ili ravnoteže, te se njihovim otklanjanjem preko rada različitih struktura središnjeg živčanog sustava, stvaraju na licu mjesta novi obrasci kretanja, bez boli i s boljom ravnotežom.

Naručite se