Biljne komprese u masaži - online radionica

Postoji stanoviti čar u masaži s biljnim kompresama. Opuštajući mirisi netom prokuhanog bilja, toplina komprese koja nam prožima čitavo tijelo, lagano krčkanje vrele vode, sve dok se u pozadini zagrijava sljedeća tura kompresa. Svaki pojedini element ovog procesa kroji atmosferu koja nam omogućuje da utonemo još dublje u unutarnji mir.

Upotreba bilja drevan je i učinkovit način podržavanja tjelesne terapije ili masaže. Kada je tijelo kruto i hladno, toplina komprese Vas dubinski zagrijava i opušta, potiče cirkulaciju i pobuđuje vitalnost, dok nama maserima istodobno olakšava masažu (budući da je tijelo podatnije) i pojačava njezin učinak. Komprese se podjednako efikasno mogu koristiti i hladne, posebice pri uganućima, oteklinama i istegnućima. Ljekovita snaga bilja izvlači višak topline iz, npr., otekline, dok biljne arome umiruju emocije uzburkane ozljedom.

Na online radionici naučit ćete izrađivati opuštajuću biljnu kompresu.

Proći ćemo svaki korak u detalj: od opisa i psihosomatskog učinka svake biljke, preko načina izrade kompresa do procesa grijanja/hlađenja i jednostavnih rutina primjene u masaži. Radionica je otvorena svima, kako iskusnim maserima i terapeutima, tako i zaljubljenicima u masaže koji traže novi oblik grijanja za vrijeme nadolazećih zimskih mjeseci.

suho bilje za kompresiranje

Kada: 05.12.2020 od 13-15h

Cijena: 250kn

U cijenu radionice uključena je skripta sa opisom pojedinog bilja, recept koji ćemo slijediti te video link za ponavljanje koji ćete moći pogledati još deset dana. Po prijavi i uplati, dobiti ćete detaljne upute za prijavu te popis bilja i ostalog pribora za izradu komprese. Sav potreban materijal je lako dobavljiv u većem supermarketu i tržnici.

PRIJAVE I INFORMACIJE:

Mail: info@thairoom-masaza.hr

Mob: 0915604648

IBAN: HR2523400091160409421

Opis plaćanje: biljne komprese - online

Broj sudionika tečaja jest neograničen!