Iskustvo i radost učenja

 

Dragi svi,

protekli sam vikend dana bio na radionici koja se isključivo bavila vratom, ramenima i licem. Vodio ju je Bob Haddad, osnivačem Thai Healing Alliance International (THAI).  Jako intenzivno iskustvo. Sveukupno 20 sati edukacije. Već sam zaboravio kako ti seminari mogu biti intenzivni, duboki i oslobađajući. Vrat mi je mekaniji nego što je godinama bio.
Na radionici smo istraživali razne pristupe terapiji vrata, ramena i lica. Istraživali smo, nadograđivali i produbljivali znanje već poznatih tehnika i učili nove, zanimljive i korisne tehnike koje olakšavaju posao terapeutu, a pružaju veći osjećaj ugode klijentu.

Jako interesantna, nježna u pristupu, a duboka po mogućnosti otpuštanja mi je tehnika otvaranja vrata. Kao da se ništa ne radim, ne trošim se niti znojim, a klijentu omogućavam duboku opuštenost i otpuštanje napetosti iz vrata. Kada se dobro izvede, osjećaj je potpunog olakšanja povjerenja i lebdenja.  A tek rad na licu! Meditacija dok se pruža masaža, meditacija kada se prima! Uff…plutanje i odlazak u svemir. Najgora je stvar što se nakon završetka moramo vratiti nazad.

Sve u svemu, jako fino i dobro iskustvo. Zagrižen sam da što više od naučenog počnem uključivati u svoju praksu. Zbog toga do kraja mjeseca lipnja nudim tretman od 90 minuta po sniženoj cijeni od 240kn.

Veselim se vašim mišljenjima, upitima i prijavama!

info@thairoom-masaza.hr 
091/560-4648

Posted in Popusti i akcije, Thai terapija and tagged , , , .