Povjerenje i komunikacija kroz Thai masažu - radionica za parove

tecaj-za-parove

Povjerenje i komunikacija je bit svake uspješne masaže. Povjerenje i komunikacija su bit svakog uspješnog odnosa. Na njima počiva uspjeh ili neuspjeh odnosa. U masaži se povjerenje očituje u mogućnosti opuštanja i prepuštanja, a komunikacija u aktivnom slušanju primatelja. Prepuštamo se procesu preobrazbe i otpuštanja svega onoga što nas tišti i što nas smeta tj svega onoga što nismo mi.

Slično je i u odnosima. U početku se svojem ljubljenom prikazujemo u najboljem svjetlu. Pokazujemo mu našu svijetlu stranu. Tako se i naš ljubljeni nama prikazuje i tada smo na sedmom nebu. S vremenom na vidjelo počinju izlaziti i neke ne tako svijetle stvari. Kako mi počinjemo vidjeti partnera stvarnije, sa manama, tako i on nas uviđa stvarnije. U takvim situacijama dolazimo u krizu, a u krizi su najvažnije povjerenje i komunikacija.

Kako si pomoći u tome?

Ako se prepustimo tom procesu preobrazbe s povjerenjem, možemo se naći u prostoru gdje smo opušteniji i prirodniji. U prostoru gdje ne glumimo da smo nešto što nismo da bismo partnera zadivili i tako osvojili njihovu ljubav, već da smo svoji i da smo voljeni i prihvaćeni upravo takvi kakvi jesmo.

Koji je put?

Na radionici ćemo proći dvije osnovne pozicije primatelja, leđnu i trbušnu. Ta nam dva položaja omogućuju mnoštvo mogućnosti za tretiranje svih dijelova tijela. Proći ćemo i kvalitetne poze davatelja, tako da što efikasnije može pomoći. Naučiti ćemo osnovne tokove energetskih (sen) linija te kako ih tretirati dlanovima i prstima. Na kraju, primatelje ćemo malo istezati i dovoditi u yoga položaje. Kroz ovakav rad, pokušat ćemo graditi povjerenje i komunikaciju, jedni s drugima. Slušati ćemo cijelim svojim bićem potrebe drugoga i nama dragoga i pokušati mu dati to što treba otvorenog srca.

Radionica je prvenstveno namjenjena ljubavnim parovima, koje god orijentacije, bračnim ili ne, ali su i prijateljski parovi dobrodošli.

Satnica: subota 9-18h, nedjelja 9-17h s pauzom za ručak od 12-13h
Za ručak, ukoliko bude zainteresiranih, možemo dogovoriti dostavu vegetarijanskog obroka sa ili bez juhe uz obavezan desert.


Cijena: 1000kn po paru

O voditelju:

Ivan Starčević se bavi Thai masažom već više od 8 godina. U početku samo klijent kojem je takav oblik terapije jako pogodovao za pozitivne promjene u životu, osvijestio je duboku potrebu i želju da se Thai masažom bavim profesionalno te da i drugima kroz takav vid rada pomogne u ostvarivanju njihovih potencijala. Od tada do danas, prošao je edukacije Hrvatskoj od gostujućih učitelja (Davor Haber, Danko Lara Radić, Howard Evans i drugi) i na Tajlandu od izvornih učitelja (PichestBonthume).
U svakom tretmanu nastoji pronaći onaj pristup koje primatelju u tom trenutku najviše treba te mu na taj način pružiti podršku u preobrazbi i rastu ka svjesnijem i ispunjenom življenu.

Više o informacija možete pronaći na www.thairoom-masaza.hr

Radionica će se održati u prostoru centra Massa, na Zagrebačkoj cesti 194. Više o centru možete naći na http://www.massamasaza.hr/

Za prijave, obavezno pošaljite mail na info@thairoom-masaza.hr ili sms ili poziv na 091/560-4648

Posted in Događanja, Obavijesti and tagged , , , .