Thai room

THAI ROOM je mjesto u kojem možete dobiti priliku za susret sa samim sobom na fizičkoj, emotivnoj i mentalnoj razini. Taj susret često zna biti vrlo intenzivan, ali uvijek donosi dobrobit za nas. Za to je potrebno samo malo volje i povjerenja u proces i nas same, u našu unutrašnju dobrotu. Uz to, Thai room je mjesto u kojem klijent ima vremena “doći”, opustiti i otpustiti sve tegobe koje nosi. Misija Thai Rooma jest promicanje osobnog razvoja, oslobađanje od negativnih obrazaca mišljenja i djelovanja te podrška neopisivoj lakoći življenja.

Uz primanje tretmana, ovdje možete primiti edukaciju o Thai masaži i yogi te savjetovanje za poboljšavanje kvalitete života.

Thai masaža je duboko relaksirajuća, a ujedno i vrlo terapeutska. Sastoji se od rada na energetskim (sen) linijama akupresurom i dovođenja tijela u yoga položaje u kojima se tijelo isteže i oslobađa napetosti. Zbog toga Thai masaža se još naziva i pasivna joga. Više o Thai masaži...

Za sve informacije možete se obratiti na mail ili telefon.

Ljudi koji nas prate

Ivan Starčević

Thai terapeut

Ivan Starčević

se prvi put susreo s Thai masažom 2007.g. u trenutku kada mu je bila potrebna promjena. Tada je susreo svojeg prvog učitelja Sašu Benića i kroz primanje tretmana spoznao da je za trajniju promjenu nužno da izuči Thai masažu. U tom trenutku jedino što je bilo važno jest da pruža tretmane i time pomaže sebi i drugima. Ta se namjera u radu nije promijenila.

Od tada do danas, susreo je razne učitelje i različite pristupe. 2010. g. upoznaje Howarda Evansa čiji ga miofascijalni pristup uči o finom i nježnom pristupu u kojem se klijent dovodi u stanje u kojem se sam liječi, a terapeut je "samo" svjedok i podrška

2011.g. boravio je na Tajlandu gdje je učio pod Pichestom Bonthumeom. Njegov pristup koji je istovremeno dubok, opušten, ostaje u poziciji koliko dugo treba i čini to iz pozicija koje su ugodne trepeutu, inspirira ga na pronalaženje takvog načina bivanja i u tretmanu i u životu.

U svom radu nastoji iznaći svoj put i pristup tretmanu. 

Ukoliko želite saznati više o tretmanima i meni, slobodno se me kontaktirajte.